FaceBook Jolanda Steeghs
Jolanda Steeghs

Naast het coachen ben ik als ambulant medewerkster werkzaam in de zorg. Een jaar of 8 geleden had ik al het voornemen om me verder te ontwikkelen. Ik wist ook in welke richting het zou zijn, namelijk coaching/supervisie/intervisie. Toch kwam het er maar niet van om concrete stappen te ondernemen. Ik vroeg me wel eens af hoe dat kwam en daar bleef het dan weer bij.

In 2009 bracht mijn partner me in contact met iemand die genoemde disciplines uitoefende in zijn eigen bedrijf. Ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en ik werd heel enthousiast omdat mijn onvervulde wens gevoed werd.

Jolanda Steeghs en Arista

 
Coachen met een paard

Tijdens het kennismakingsgesprek met deze coach werd mij gevraagd of ik iets met paarden had. Mijn antwoord: "Eehh, nee niet echt."
Maar ik stond ervoor open en ons volgende gesprek was bij een paard.

Daar ben ik zo enthousiast geworden over het coachen met paard als spiegel dat ik heb besloten om dit zelf ook te gaan doen.

Begin 2011 heb ik de opleiding ‘excellent coach’ succesvol afgerond gevolgd door de post H.B.O. opleiding voor coach met paard als spiegel.

Ik heb een geschikt paard wat ik kan gebruiken om mee te coachen. Dit doe ik nu regelmatig en met veel plezier.

Wat mij voldoening geeft is dat ik iets kan betekenen in de ontwikkeling van een ander. En groeien blijven we ons leven lang.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op en ik bespreek graag alle mogelijkheden.

Wellicht tot ziens in de wei!